En ny aluminiums løsning til World Marine Offshore A/S


Opgaven

I stævnen på World Marine Offshores både er der et Soft Bow system, som gør det muligt at sejle op imod en vindmølle, hvorefter der kan overføres passagerer og gods. Et Soft Bow system er yderst monteret med en fender, som består af en del fremstillet af aluminium samt en del i et specielt gummimateriale. World Marine Offshore ønskede en forbedret Soft Bow fender del, både hvad angår styrke og funktionalitet. Der måtte samtidigt ikke gås på kompromis med sikkerhed, og den samlede løsning skulle også være billigere. CEO Lars Zøhner fortæller: ”Blaaholm blev valgt til opgaven, fordi de både kunne levere inhouse design og producere dem. Og nok så vigtigt: Deres teoretiske og praktiske erfaring med aluminium”.

Processen

"Det har været en positiv oplevelse at samarbejde med Blaaholm. Lige fra afgivelse af tilbud til dialogen om udviklingen har Blaaholm drevet processen. Der var i starten lidt usikkerhed om svejseprocedurerne, men alt kom på plads og alle aftaler og deadlines blev overholdt.” udtaler Lars Zøhner og fortsætter.

Løsningen

"Vi har fået en stærkere løsning, prisen er blevet optimeret og der er gennemført designændringer, som blandt andet betyder besparelser fremover. Tidligere blev gummidelen vulkaniseret på Soft Bowen. Med det nye design kan gummidelen afmonteres og genmonteres på en ny Soft Bow med deraf følgende besparelse”.

Samarbejdet

"Vi har haft et upåklageligt samarbejde med Blaaholm. De har 100 % overholdt alle aftaler. Også da vi manglede ressourcer holdt de fast i projektet og sikrede, at tidsplanen blev overholdt. Vi kan klart anbefale Blaaholm”, slutter Lars Zøhner.

Hent casestorien som PDF >>

Fakta BoksCEO Lars Zøhner, World Marine Offshore A/S

World Marine Offshore er et dansk offshore rederi etableret i 2012 i Esbjerg. Målet er at imødekomme den stigende efterspørgsel efter omkostningseffektive, sikker og effektiv overførelse af besætning og fragt.

Vi er specialiseret i transport af offshore passagerer, overførsel af last, vagt operation, redning support og chase operation.

World Marine Offshore drives fra Danmark, men har fokus på hele verden. Vi opererer i øjeblikket i Danmark, Tyskland, Storbritannien, Holland, Belgien og Frankrig.

Det er vores mål at være den foretrukne leverandør af kvalitetssikrede ydelser til offshore-selskaber, både nationalt og internationalt.