Projektet har ubetinget været en succes

I slutningen af 2012 leverede Blaaholm en svejseautomations løsning, der på mange måder

var det ypperste indenfor svejseteknologi. Adm.direktør Jens Pedersen udtalte den gang: ”God kvalitet i løsningen og en ansvarsfuld samarbejdspartner har givet os en meget høj oppetid. Projektet har ubetinget været en succes.”
 
Welcon ønsker til stadighed at være på forkant med den teknologiske udvikling indenfor svejsning og levering af kundetilpassede emner og konstruktioner. Derfor er svejseautomationsløsningen fra 2012, der bruges til at producere vindmølletårne, blevet opgraderet fra to til fire svejsehoveder per arm i løbet af 2014. Endvidere blev det besluttet at øge produktionskapaciteten med endnu en produktionslinje som blev leveret i januar 2015.
 
”Blaaholm har nu afsluttet etableringen af denne nye produktionslinje med fire svejsehovederper arm. ”Målet var ”dobbelt op” samtidigt med fastholdelse af den gode kvalitet og meget høje oppetid”, udtaler Jens Pedersen og fortsætter: ”Vi er på forkant med den teknologiske udvikling. Vores nye løsning er ”State of the art”. Derfor kan vi anbefale Blaaholm som samarbejdspartner."
 


Læs den tidligere casestorie >>

Fakta BoksAdm. direktør Jens Pedersen, Welcon A/S

Welcon A/S er en dansk virksomhed som primært beskæftiger sig med nøglefærdige stålkonstruktioner. I løbet af de sidste 40 år har Welcon oparbejdet og vedligeholdt en solid og kompetent erfaring i jernindustrien. Denne erfaring, sammen med målrettede investeringer i produktionsfaciliteter og personale, har bevirket at Welcon er på forkant med den teknologiske udvikling indenfor svejsning og levering af kundetilrettede emner og konstruktioner.