Studieområder
Vi har studerende i praktik fra følgende studieområder:
- Maskiningeniør / Ingeniør i robotteknologi
- Produktionsteknolog / Automationsteknolog
- Maskinmester (værkstedspraktikken før studiestart)
- Salg og markedsføring
- Skoleelever fra 8., 9. eller 10. klasse.
Læs om vores praktikanter

Praktikanterne Casper og Jens sendes afsted mange erfaringer rigere
”Jeg synes det har været spændende at arbejde i SolidWorks. Det har virkeligt været en øjenåbner for mig hvor fedt det program er. Jeg har faktisk lært meget mere end jeg havde forestillet mig i praktikperioden. Ånden i Blaaholm er god for alle springer gerne til for at hjælpe” fortæller Casper Sørensen.
Et springbræt i Blaaholm og videre til studiet som maskinteknik ingeniør
"Vi har fulgt processen fra enkelte komponenter der lå overalt i værkstedet til 10 sæt færdige rullebukke, og det har været fedt at være med til at løse denne opgave. Kenneth og Esben, som er erfarne serviceteknikere i Blaaholm, har været gode til at sætte os ind i opgaverne, og de har samtidigt kontrolleret det arbejde, vi har udført" fortæller Christoffer Lundorff.

Muris fra Tyskland tager mange oplevelser med hjem fra sin praktik i Blaaholm
I de sidste par uger er den 22-årige Muris Rahmanovic fra Dortmund kommet cyklende til arbejdet hos Blaaholm for at opleve kulturen og blive introduceret til nye arbejdsopgaver på en dansk arbejdsplads.
Blaaholms Nanna Møller har taget sig af Muris og introduceret han til svejseopgaver, ophæftning og montagearbejde.
Anne Sofie vil være maskinmester
Du skal ikke tage fejl af Anne-Sofie, når du møder hende i Blaaholms værksteder. Hun er 22 år med langt blondt hår samlet i hestehale og arbejder som praktikant i værkstedet. Hun griber værktøjet med fast hånd, og man skulle tro hun ikke havde lavet andet!
"Mads er en fornøjelse at arbejde med"
Sådan fortæller vores lærling Martin Mortensen om den 15-årige Mads Hvolbæk Nissen, der netop har lagt værktøjet efter en uges praktik i Blaaholms værksted.
Frisk og frejdig møder Mads ind mandag morgen kl. 7.00, og allerede efter et par dage har han lært jargonen i værkstedet. Han øver sig på at svejse og reparere en ødelagt skårlægger-fod, som han har taget med hjemmefra.