God dialog skaber gode resultater

Opgaven

Viking Life-Saving Equipment A/S ønskede en løsning, der effektivt og hurtigt kunne tørre redningsdragter efter produktion og tæthedstest. Den gamle metode var meget tidskrævende. Der skulle findes en metode og udvikles en maskine, som var effektiv, havde større kapacitet og driftsikker, udtaler Logistics Manager PPE Niels Kjeldbjerg.

Processen

Der blev i gang sat forskellige test og efterfølgende en testmodel til en enkelt redningsdragt. Testen afslørede at udformningen af stativet, hvorpå  redningsdragten påføres, var meget afgørende for den  indvendige tørringshastighed. Niels Kjeldbjerg: ”Gennem hele forløbet var der en god dialog”.

Løsningen

Løsningen blev et anlæg med kædebane, tørrekabine, specialkonstrueret dragtophæng og automatisk styring med indbygget touchskærm. Niels Kjeldbjerg udtaler: ”En markant forbedring, som både er hurtigere og har større kapacitet. Vi har fået en løsning i høj kvalitet, der har fungeret rigtigt fint med ganske få og kortvarige driftsstop.”

Samarbejdet

Niels Kjeldbjerg udtaler: ”Vi valgte Blaaholm på baggrund af tidligere løsninger, prisen og deres udviklingsarbejde med henblik på optimal tørreproces. Der var lidt problemer med overholdelse af tidsplanen, men hele processen var præget af en god dialog. Generelt har der været høj kvalitet i samarbejde og løsning samt professionel håndtering, så vi anbefaler Blaaholm A/S til andre.”


Hent casestorien som PDF >>

Fakta BoksLogistics Manager PPE Niels Kjeldbjerg
VIKING LIFE-SAVING EQUIPMENT A/S


Viking, der har sit hovedsæde i
Esbjerg, er global markedsleder inden for fremstilling og servicering af sikkerheds- og redningsudstyr til marine-, offshore- og brandindustrien. Viking har i alt mere end 1600 ansatte og repræsenteret 54 steder rundt i verden. Omsætningen var i 2010 mere end 1250 mio. kr.