Robotanlæg der kører dobbelt så hurtigt

Opgaven

Viemose-Driboga havde brug for at udvide produktionskapaciteten med en ekstra linie til fræsning af huller i forskellige typer plastprofiler. Kunden ønskede at robotanlægget skulle køre dobbelt så hurtigt, som det gamle robotanlæg leveret af Blaaholm A/S nogle år tidligere. Samtidgt skulle det nye anlæg have flere funktioner, som udskæring og afkortning indbygget. Funktioner som tidligere er sket manuelt.


”Blaaholm A/S blev valgt som leverandør på baggrund af tidligere leveret robotanlæg, hvor der blev leveret et anlæg af høj kvalitet” udtaler Erik Sneftrup fra Viemose-Driboga. 

Processen

Erik Sneftrup fortæller om processen: ”Blaaholms teknikere havde en god forståelse for opgaven, og opgaven er løst som aftalt. Projektet er perfekt gennemført og kvaliteten er i top”

Løsningen

”Vi havde defineret krav til dobbelt hastighed og flere funktionaliteter. Det har Blaaholm løst til vores tilfredshed, så vi nu kan optimere vores produktionslinie. Robotanlægget spiller nu perfekt sammen med den eksisterende plast extruder og vi har udfaset tidligere manuelle funktioner" fortæller Erik Sneftrup.

Samarbejdet

”I hele forløbet har der været en god dialog, og jeg kan slet ikke komme i tanke om noget, der kunne have været håndteret bedre. Vi kan helt klart anbefale Blaaholm som leverandør.” slutter Erik Sneftrup.


Hent casestorien som PDF >>

 

 

Fakta Boks

Produktionschef Erik Sneftrup

Viemose-Driboga - Skandinaviens største væksthusproducent.

 

Viemose-Driboga eksporterer væksthuse til hele Europa, Asien og USA. De er en 100% danskejet virksomhed med mere end 60 års erfaring.

 

Kunder overalt i verden værdsætter deres erfaring, know-how og tekniske kompetance. De håndterer alle faser af byggeriet - fra salg og rådgivning til beregning, tegning, produktion og montage. De har egen tegnestue, eget smedeværksted og aluminiumværksted
samt en montageafdeling.

 

I kraft af dygtige medarbejdere og den store videnskapital, der er samlet i løbet af årene, fremstår Viemose-Driboga stadig som en af de største og erfaringsmæssigt bedst rustede virksomheder.