Udfræsning i profiler

Opgaven

Et af Viemose-Dribogas mange produkter er PVC-render. Virksomheden producerer årligt ca. 250 kilometer PVC-render, som bruges ved dyrkning af blandt andet krydderurter i industridrivhuse. Kunderne er fortrinsvis russiske gartnerier. Opgaven til ScanRobot var en maskine der kunne fræse huller i renderne, så urtepotterne står fast.
Løsningen blev en robot, der kan fræse både runde, firkantede og rektangulære huller i PVC-renderne blot ved simpel indtastning af huldimensionerne.
”Vi valgte at få en robot, fordi den løsning lød mest tiltalende for os, og fordi robotten prismæssigt var den rigtige løsning.”

Løsning

”Vi er meget tilfredse med resultatet. Robotten har virket 100 procent fra dag et. Jeg havde ikke forventet, at den ville være så driftssikker. En enkelt gang har vi haft brug for hjælp, og ScanRobot kom med det samme og udbedrede problemet, så vi har intet at klage over.”

Processen

”Hele forløbet har været super godt. Vi sendte en skitse, en simpel blyantstegning, som ScanRobot har lavet projektet ud fra. Det har været meget problemfrit.”


Hent casestorien som PDF >>

Fakta Boks

Citater: Kasper Sørensen, Produktionschef
Viemose-Driboga har specialiseret sig i væksthuse, både til professionelle gartnerier og private drivhuse. Dertil kommer udvikling, produktion og installation af højteknologiske transportsystemer og processystemer til gartnerier. Det omfatter alle former for inventar samt vandingsanlæg og klimaanlæg til gartnerier i såvel ind- som udland. Desuden udfører virksomheden en lang række specialopgaver som for eksempel fremstilling af altaner, golfvogne og garager.
”Vi er meget tilfredse med resultatet. Robotten har virket 100 procent fra dag et. Jeg havde ikke forventet, at den ville være så driftssikker.