Transportudstyr

 

Blaaholm udvikler maskiner og specialudstyr til vindindustrien. Blade Mover Tip-end og Blade Mover Root-end håndterer vinger på installationssites, fabriksområder og havne. Det er en sikker, selvkørende og hurtig transport. 

Blade Mover Tip-end og Blade Mover Root-end har følgende specielle egenskaber:

  • Fjernbetjening
  • Adskillige kontrolfunktioner   
  • Drejelig hjul 
  • Effektiv transport
  • Selvlæssende funktion

 

Se hvordan vingetransporten varetages af Blade Movers på videoen

 

 

 

Vi har tilbage i 2010 udviklet i samarbejde med partnere i vindindustrien Blaaholms første Blade Mover Tip-end og Blade Mover Root-end, som kan transportere en 58m vinge.

Komponenter i vindindustrien bliver større og har betydning for en lang række processer ved transporten af vingerne. Udviklingen af vingerne har betydet tilsvarende udvikling af Blade Movers.

Siden prototypen i 2010 har Blaaholm udviklet 2 nye innovative modeller af Blade Mover Tip-end og Blade Mover Root-end, som kan transportere vinger på 75 meter eller større.  Den fremtidige transport af vinger kræver en opgradering og ombygning af eksisterende Blade Movers.  

Udstyret er specialfremstillet, og udstyret er konstrueret og produceret til en specifik vingetype defineret af tyngepunkt og kræfter i vingerne. Blade Mover Tip-end og Blade Mover Root-end er CE mærket i henhold til Maskindirektivet.  

Kapaciteten (WLL) af det eksisterende udstyr er:

  • 17 tons for Blade Mover Tip-end
  • 21 tons for Blade Mover Root-end

Takket være den løbende udvikling,  kan Blade Movers reducere manuel arbejdskraft og omkostninger til at leje og betjene en truck, da Blade Mover Tip-end er en selvkørende maskine betjent af en fjernbetjening efter start af motoren.  I  terminaltraktoren, kan operatøren se og overvåge alarmsignaler samt se dreje-vingler, som er afgørende for at transporten er sikker og fuldstændig under kontrol. 

Transport af vingerne er mere effektiv og sikker på den måde både i havne og på fabriksområder. Det selvlæssende udstyr sparer tid og  betyder at betjeningen er hurtig  og effektiv. En højere grad af fleksibilitet kan opnås, da alle hjulene på Blade Mover Tip-end er drejelige.

Udstryet kan betjenes efter et 2 dags træningskursus som Blaaholm tilbyder. På kurset lærer operatørerne:

  • Betjening af blade movers  
  • Daglig vedligehold af udstyret
  • Køreteknikker

Formålet med træningen er at tilbyde både teoretisk og praktisk træning. Takket være specifikationer og træning, er det nødvendigt at vores kunder forstår vigtigheden af træningen, så sikker og stabil transport foregår uden risiko for driftsstop eller fare.

Blaaholm tilbyder worldwide 24/7 service og vedligehold af Blade Mover Tip-end og Blade Mover Root-end.

Blaaholm udvikler Blade Movers efter vores kunders behov og specifikationer baseret på mange år erfaring i løsninger til vindindustrien.  

 

Vores produkter kan opdeles i følgende specialer:

Kontakt

Søren Thomsen
Teknisk Salgschef
Vindindustrien
+45 4182 5480
st@blaaholm.com


Vi løser bl.a. opgaver for:

Eiffage Metal Læs case story >>

Gestamp

LM Windpower

Muehlhan Læs case story >>

Andresen Towers A/S Læs case story >>

Welcon A/S Læs case story >>

Engebasa Læs case story>>

FrancEole Læs case story >>

Siemens Læs case story >>

Titan Wind A/S Læs case story >>

Vestas Wind System A/S

Vestas Nacelle A/S

Vestas Towers A/S

Vestas Blades A/S

Blue Water Shipping A/S Læs case story >>

Dong Energy A/S Læs case story >>

 

Se flere referencer og case stories her >
>