Tårnproduktion

Bredt produktprogram til produktion af vindmølletårne

Blaaholm har siden 2006 leveret udstyr til produktion af vindmølletårne. Det gælder rullebukke, svejsetårne, fit-up systemer, bigbag systemer, 1000 kg liner systemer samt alle former for løfteudstyr i forbindelse med tårnproduktion.

 

Vi er med andre ord i stand til, at levere alt udstyr til den komplette og effektive tårnproduktion. Kort leveringstid, også for kundetilpassede løsninger, er en naturlig del af vores hverdag.

 

Vi har opbygget et produktprogram, der giver mulighed for individuelle tilpasninger. I alle løsninger har vi fokus på effektivitet i produktionen, fleksibilitet, kvalitet og arbejdssikkerhed. De større og større dimensioner og vægte udfordrer produktionsfaciliteterne, derfor har vi udviklet løsninger, som optimerer udnyttelsen af de bestående bygningsfaciliteter maksimalt.

 

Blaaholm har i dag et komplet produktprogram med udstyr til fremstilling af tårnsektioner på op til Ø10.000mm og vægte op til 250 ton.

 
Video præsentation af Blaaholm Tårnproduktion 
Se præsentationen af Blaaholm Tårnproduktion og hør om de løsninger Blaaholm har leveret til Titan Wind Energy. Titan Wind Energy fortæller om deres udbytte af samarbejdet og hvorfor de har valgt Blaaholm som leverandør.

 

Som kunde vil du opleve
Blaaholms kan være med til at øge produktionseffektiviteten. Vi kender kravene, og som det vigtigste, vi har fokus på det samlede produktionsforløb. Det giver ikke mening at øge effektiviteten på et område, hvis andre områder ikke kan udnytte forbedringen. Med vores brede erfaring medvirker vi gerne til udarbejdelse af et nyt produktions layout.

 

Vores erfaringer viser, at vi i 9 ud af 10 tilfælde kan vi pege på produktionsoptimering, med en tilbagebetaling indenfor 1 til 2 år.

Ved hjælp af nogle enkle regneark, kan du se besparelsesmulighederne ved at vælge vores bigbag og 1000 kg linersystem. Klik her for at se besparelsesmulighederne.

 

Vores produktprogram består af løsninger og produkter på følgende områder. Alt udstyr kan tilpasses til lige nøjagtigt dit behov:

  • Rullebukke for ”sort” produktion
  • Svejsetårne
  • Bigbag systemer
  • 1000 kg liner system
  • Fit-up systemer
  • Rullebukke for ”hvid” produktion

 

Løsninger af høj kvalitet
Du får en løsning baseret på vores dybe viden om alle relevante materialer. Samtidig sikres kvaliteten af, at vi internt har ingeniørkapacitet til både konstruktion og beregninger – samt af vores kompetente håndværkere i produktionen.

 

Kontakt

Jesper Aarup Hansen 
Teknisk salgschef / Global operations
+45 4052 8546
jh@blaaholm.com
Christian Beltoft 
Teknisk salgsingeniør
+45 5380 8169
cb@blaaholm.com
North American operations
+45 7519 5427
us@blaaholm.com

 

Vi løser bl.a. opgaver for:

Se flere referencer og case stories her >>