Tårncover

Tårncover til vindmølletårne

Blaaholm har gennem de seneste år udviklet Tårncover i et tæt samarbejde med vores kunder. Resultatet er et produktprogram, der tilgodeser både funktionalitet, effektivitet, holdbarhed/lang levetid og sikkerhed for brugerne.

Blaaholm tilbyder Tårncover til både onshore og offshore vindmølletårne, hvor der er taget højde for løftemetoderne, i forhold til de forskellige transport former – landtransport eller transport til vands.

Tårncoverne er konstrueret med henblik på størst mulig sikkerhed for personalet. Ligesom Tårncoverne yder størst mulig sikkerhed for tårnes indvendige installationer. Tårncoverne er derfor 100 % vandtætte.

En af Tårncoverne er konstrueret så det giver mulighed for lodret løft, uden at det skal demonteres. Det betyder at der kun er én montering og afmontering og dermed tidsbesparelse.

Der er også løsninger, hvor det samme Tårncover kan bruges til  to forskellige dimensioner f.eks. bund- og mellemtårn.

Endvidere kan de forskellige Tårncovers let stables, når de ikke benyttes. Vi har en todelt løsning, der let kan flyttes med truck og transporteres med almindelig lastbil.

For at undgå at der kan ligge vand på Tårncoverne, der eventuelt kan fryse til is og skabe farlige situationer, er alle designet med pilhøjde. Pilhøjden er endvidere med til at gøre Tårncoveret stærkere.

Vægten på Tårncoverne er relativ høj, dels på grund af den meget holdbare konstruktion, og dels fordi vægten er med til at forhindre, at de ved på- og afmontering ”danser i luften”. Også her er der tænkt på sikkerhed.

Vi tilbyder løsninger i både glasfiber og aluminium. Begge løsninger har alle de mange fordele. Derfor er det de konkrete behov, der er afgørende for hvilke løsning, som er økonomisk bedst.

Indtil nu har vi produceret Tårncover i diameter på optil 6,5 meter. Når behovet opstår kan de produceres i endnu større diameter


Tårncover fremstilet af glasfiber

Tårncover fra Blaaholm er støbt i et stykke og 100 % vandtætte. Lugen i midten er en skydeluge. Det betyder, at vinden ikke kan påvirke åbningen og lukningen af lugen med farer for medarbejderne. Lugen har endvidere et vindue, således der kan komme dagslys ind i tårnet.

Læs mere om Tårncover i Glasfiber >>


Tårncover fremstillet af aluminium.

Dette Tårncover er fuld svejset 100 % vandtæt. Med henblik på transport med almindelig lastbiler er Tårncoveret todelt. Den smarte konstruktion gør at de er lette at samle.

Læs mere om Tårncover i aluminium >>


Tårncover fremstillet af aluminium – full tower lift.

Dette Tårncover er udviklet til vindmølletårne, der løftes på plads i en enhed.

Læs mere om Tårncover i aluminium til full tower lift >>

 

Vores produkter kan opdeles i følgende specialer:

Kontakt

Søren Thomsen
Teknisk Salgschef
Vindindustrien
+45 4182 5480
st@blaaholm.com

Vi løser bl.a. opgaver for:

Eiffage Metal Læs case story >>

Gestamp

LM Windpower

Muehlhan Læs case story >>

Andresen Towers A/S Læs case story >>

Welcon A/S Læs case story >>

Engebasa Læs case story>>

FrancEole Læs case story >>

Siemens Læs case story >>

Titan Wind A/S Læs case story >>

Vestas Wind System A/S

Vestas Nacelle A/S

Vestas Towers A/S

Vestas Blades A/S

Blue Water Shipping A/S Læs case story >>

Dong Energy A/S Læs case story >>

 

Se flere referencer og case stories her >>