Blaaholm A/S køber ScanRobot A/S

Det har længe været et ønske, at tilføre flere kompetencer indenfor robotautomation til Blaaholms nuværende maskinbygger kompetence. ScanRobot A/S, der med succes har leveret en lang række robotløsninger til bl.a. Statens Serum Institut, Velux, SP Moulding, Arla og Nobia indgår pr. 1. oktober i Blaaholm A/S.

Den tidligere adm. direktør for ScanRobot A/S, Simon Bak udtaler: ”Vi har fremgang i omsætning og en flot bundlinje, men jeg har længe ønsket at supplere med endnu flere kompetencer. I det nye setup kan vi tilbyde kunderne endnu flere tekniske kompetencer, en styrket Engineering, montage og serviceorganisation. Som teknisk salgschef får jeg mulighed for at bruge alt min energi på tekniske løsninger og kundefokus.”

Adm. direktør for Blaaholm A/S, Torben Blaaholm fortsætter: ”Strategisk har Blaaholm A/S taget en række beslutninger, der gør købet af ScanRobot A/S til en meget rigtig beslutning. Vi ønsker at videreudvikle vores kompetencer som maskinbygger. Fremover kan vi tilbyde robotløsninger og industriautomation. I dag har mange virksomheder, helt eller delvist, automatiseret deres produktion. Fremover vil endnu flere virksomheder gøre det, for at fastholde konkurrencekraften. Industriautomation vil fremover være et meget vigtigt ben for Blaaholm A/S. Købet af ScanRobot, og øget aktivitet på de andre områder, betyder, at vi lige nu søger fem nye medarbejdere.”.

Simon Bak og Torben Blaaholm