Rullebukke for ”sort” produktion

Mange års erfaringer med fremstilling af rullebukke, er baggrunden for et meget stærkt produktprogram, hvor kvalitet, driftsikkerhed, lang levetid og fleksibilitet er nøgleordene.

Vi kan tilbyde rullebukke, der kan håndtere dimensioner fra Ø 200 mm til 10.000 mm. Indtil nu har vi konstrueret rullebukke, der kan belastes op til 350 tons. Når behovet for større belastning og diameter kommer, kan vi naturligvis tilbyde den rigtige løsning.

Vi har et omfattende standardprogram, men meget ofte er den optimale løsning en anden kombination af de mange muligheder. Målet for Blaaholm er, til hver en tid, at levere den løsning, der giver det bedste resultat – både når det gælder driftsøkonomisk, produktionssikkerhed og kvalitet.  
 

 

Gennemtænkt konstruktion og direct drive
Fælles for alle rullebukke er: Enkel og meget gennemtænkt konstruktion, hvor målet altid er mindst mulige antal dele. Resultatet er solide og driftsikre rullebukke med ekstraordinær lang levetid – og dermed særdeles god driftsøkonomi. Det kritiske punkt for mange rullebukke er ”drevet”. Vi har valgt direct drive i stedet for drev, hvor der indgår kæder eller tandhjul. På den måde opnår vi den mest stabile rotation, hvilket bl.a. betyder at ”bikini svejsninger” undgås, når langsømmen passerer rullebukkenes hjul.

Den gennemtænkte konstruktion betyder stabil drift uden utilsigtet driftsstop. Det betyder også, at den nødvendige service er begrænset og kan gennemføres meget hurtigt. 

 

 

Justeringsmulighed
Rullebukkene tilbyder vi enten uden justeringsmulighed eller med to forskellige metoder til justering af diameter. Som konventionelle eller SAR og alle modeller kan være stationære eller til traversering:

Fast
En prisgunstig løsning, hvor lejerne monteres direkte på bundrammen. Det betyder at rullebukken er meget lav og dermed med til at optimere udnyttelsen af produktionshallens højde.
 
Justeringsmulighed med bolte
En løsning der giver mulighed for en justering i forhold til tårnsektionens diameter. Også denne model er meget lav, hvilket betyder optimal udnyttelse af produktionshallens højde.

Justeringsmulighed med T-Bar
Det er hurtigt og let at ændre justering, og der skal ikke benyttes værktøj. Modellen er også meget lav, hvilket betyder optimal udnyttelse af produktionshallens højde. 

 

 

Konventionelle eller SAR
Ved konventionel menes at hjulblokken til rotation er med et enkeltstående hjulsæt, hvilket giver samlet 4 hjulblokke på 1 sæt rullebukke. Hjulene varierer i diameter, størrelse og udformning alt efter den belastning rullebukkene er dimensioneret til.

Ved SAR (Self Aligning Rotators) menes at hjulblokken til rotation er en vugge konstruktion med 2 hjulsæt monteret. Vuggen justerer sig automatisk i forhold til diameteren ved at vuggen er hængslet. Samlet er der 4 vugger med i alt 8 hjulsæt, hvor belastningen deles ud. Det betyder større fleksibilitet, mindre belastning på tårnsektionen og dermed mindre risiko for buler i tårnsektionerne. Hjulene varierer i diameter, størrelse og udformning alt efter den belastningen rullebukkene er dimensioneret til.

 

Stationær eller traversering
Rullebukkene kan enten fastgøres i gulvet - stationær - eller på hjul til at køre på skinner. Ved traverserende rullebukke kan der vælges at traverseringen er drevet med gearmotor (Direct drive, uden bremser) eller udrevet.

Vores produkter kan opdeles i følgende specialer:

Tårnproduktion – klik her >>

Kontakt

Jesper Aarup Hansen 
Teknisk salgschef / Global operations
+45 4052 8546
jh@blaaholm.com
Christian Beltoft
Teknisk salgsingeniør
+45 5380 8169
cb@blaaholm.com

North American operations
+45 7519 5427
us@blaaholm.com

 

Vi løser bl.a. opgaver for:

 

Se flere referencer og case stories her >>