Robotanlægget limer og halverer forbruget af lønkroner

Opgaven

Adm. direktør Søren O. Nielsen, Danpres A/S henvendte sig til Blaaholm med følgende ønsker til et robotanlæg; Anlægget skal lime 2-komponent lim på emner. Robotten skal være intelligent, holde øje så der limes på det korrekte tidspunkt og ingen lim går til spilde. Og den skal dosere præcis mængde af lim.
Produktet er et luksusprodukt, så det skal være præcist og ensartet for hvert emne.
”Blaaholm A/S blev valgt som leverandør på baggrund af tidligere samarbejde. Vi kan godt lide af sælgeren også har solid teknisk erfaring og er teknisk dygtig" fortælller Søren O. Nielsen,

Processen

Søren O. Nielsen fortæller om processen: ”Der har været en konstruktiv dialog omkring udviklingen af robotanlægget. I hele processen har der været effektiv og hurtig respons, og de indgåede aftaler er blevet holdt."

Løsningen

”Vi har fået en god løsning, der er til at betale.
Blaaholm har leveret kreative løsninger på de udfordringer vi har haft, og kvaliteten er i top. Vi kan nu halvere forbruget af lønkroner. Arbejde der tidligere blev udført manuelt under dårlige ergonomiske arbejdsstillinger er nu erstattet af robotten. Samtidigt sikrer vi en højere grad af ensartethed på limningen af emnet" udtaler Søren O. Nielsen.

Samarbejdet

"Jeg vil gerne anbefale Blaaholm som leverandør. De leverer kreative løsninger, der er til at betale og kvaliteten er i top” slutter Søren.


Hent casestorien som PDF >>

Fakta Boks

Adm. direktør Søren O. Nielsen Danpres A/S er en højteknologisk
virksomhed, som tilbyder tyndpladebearbejdning, laserskæring, revolverstans, pladebukning, kantbukning, robotsvejsning m.v.. Virksomheden er beliggende i Laasby.
Virksomheden investerer løbende i ny teknologi for at kunne tilbyde kunderne stor kapacitet, høj leksibilitet og kvalitet.
Danpres er en sund og veletableret virksomhed, der siden etableringen i 1996 har udviklet sig til en af Danmark førende underleverandører med speciale indenfor pladebearbejdning, stans, dybtræk og svejsning.
Danpres vægter godt håndværk, kvalitet og troværdighed højt. De leverer til proces- /fødevareindustrien, hvidevarebranchen, energibranchen, landbrug og transportbranchen.