Mød Blaaholms nye servicechef Gert Bo Kristensen

Oprettet d.

Mød Blaaholms nye servicechef Gert Bo Kristensen

Med 10 års erfaring med globale projekter i Vestas og Siemens er det en erfaren mand, der sætter sig i chefstolen i Blaaholms serviceafdeling. Gert Bo Kristensen har bl.a. været med til opbygning af nacelle fabrikker i Kina og i Italien, tilbage da han arbejdede for Vestas. I Siemens var det transport- og installationsudstyr Gert Bo arbejde med i en årrække. Det var faktisk i den periode at han starter et samarbejde op med Blaaholm omkring udvikling af nyt transportudstyr til Siemens.     

Gert Bo Kristensen oplever i Blaaholm, at han er kommet til en ”velsmurt” serviceafdeling, og det glæder ham rigtig meget.  ”Jeg oplever et godt arbejdsmiljø, og man er der for hinanden. I Blaaholm skal jeg bygge videre på det nuværende kundegrundlag og videreudvikle serviceafdelingen til at blive en mere global servicevirksomhed 24/7, og jeg skal i dialog med vores kunder, så vi matcher deres behov i endnu højere grad end vi gør i dag. Jeg ser meget frem til at udvikle serviceafdelingen, da jeg jo allerede har oplevet at fundamentet er godt og solidt” fortæller Gert Bo.   

Tidligere i sit arbejdsliv arbejdede Gert Bo 22 år bl.a. som projektleder ved Lego i Billund. Gert er uddannet produktionsteknolog samt merkonom. Og et ekstra godt kort på hånden er naturligvis, at han også er uddannet klejnsmed.

I Blaaholm er vi glade for at få en erfaren mand som Gert Bo ombord og ser meget frem til samarbejdet.