Vedligehold af Davit Kran ved FanÝ Kran-Service

Oprettet d.

Vedligehold af Davit Kran ved FanÝ Kran-Service

Formålet med Blaaholm Davit Kran er at løfte materialer fra forsyningsfartøjer til området på TP dækket under drift og under idriftsættelsesfasen. Davit Kranen er designet med særlig vægt på enkel service og vedligeholdelse for at sikre stabil drift og minimale serviceomkostninger.

 

Udviklingen af ​​kranen har fra start til slut haft det overordnede mål at skabe et kvalitetsprodukt, minimale serviceomkostninger og en konkurrencedygtig pris. Under designfasen har vi afholdt møder med kunder, brugere og serviceudbydere for at indarbejde erfaring og efterspurgte funktioner fra markedet.

 

Blaaholm tilbyder service og vedligeholdelse på Davit Kranen i samarbejde med Fanø Kran-Service for at give vores kunder attraktive løsninger. Fanø Kran-Service har siden 1995 leveret service og vedligeholdelse af alle typer kraner. De udfører service globalt på alle typer fartøjer, platforme og installationer inden for olie-, gas- og vindmølleindustrien samt søfartssektoren. Blaaholm og Fanø Kran-Service har arbejdet sammen i flere år og Fanø Kran-Service er også placeret i Esbjerg, Danmark.

 

"Vi sætter stor pris på det faktum, at der i designfasen af Blaaholm Davit Kran har været et betydeligt fokus på service i kranens levetid baseret på erfaringer i branchen. Dette betyder sikre og optimale arbejdsforhold offshore og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne betydeligt, forklarer John Krogh, Assistance Service og Project Manager hos Fanø Kran-Service. Det service set-up vi tilbyder på Davit Kranen er illustreret på figuren. 

 

Idriftsættelsen onshore hos TP leverandører gennemføres af Fanø Kran-Service på et specificeret sted. Der er også mulighed for, at Fanø Kran-Service træner kundens teknikere eller TP leverandørerne til at håndtere idriftsættelsen. Kurset afholdes i Esbjerg eller hos TP leverandørerne.

 

Idriftsættelsen offshore omfatter elektrisk montage og SAT gennemføres af Fanø Kran-Service, som skal gennemføre vedligeholdelsen i garantiperiodens første år og det sidste år. Imellem første år og sidste år i garantiperioden kan vedligehold leveres af kundens uddannede personale. Dette er det samme, efter at garantiperioden er udløbet.