Steffan inspirerer unge og ledige på Job- og uddannelsesmesse. 

Oprettet d.

Steffan inspirerer unge og ledige på Job- og uddannelsesmesse. 

Vardes unge studerende var inviteret til job- og uddannelsesmessen på Campus Varde d. 13. marts 2018. 10. klasse elever, handelsskoleelever, gymnasieelever samt ledige i Varde var inviteret til messen.

Blaaholm deltog med en stand på messen sammen med 60 øvrige virksomheder. Steffan Lundgren Thomsen, der er projektleder i Blaaholms serviceafdeling, var inviteret til at deltage som oplægsholder på Speakers Corner. Her fortalte Steffan om sit valg af uddannelse og karrierevalg for at inspirere de unge studerende, og de unge mennesker havde mulighed for at få svar på spørgsmål.

Steffans vej til Blaaholm startede i folkeskolen i Gørding og videre til en klejnsmed uddannelse. Steffan stod i lære som klejnsmed hos Moldow A/S. I 2009 blev han udlært, hvorefter han var rejsemontør i 4 år hos forskellige svejsetekniske virksomheder.

I 2013 startede han på maskinmesterskolen og sad begravet i teknik og tekniske bøger indtil 2017, hvor han dimitterede som maskinmester.

Efter Steffans præsentation i Speakers Corner, åbnede job- og uddannelsesmessen først for de studerende. Her kunne de studerende besøge de omkring 60 stande fra forskellige lokale virksomheder. Målet med messen var at give de unge studerende inspiration til deres fremtidige uddannelse, praktik- og jobmuligheder.

Efter de studerende havde været rundt, blev messen åbnet for ledige, som også kunne undersøge jobmulighederne. Her fik Steffan en god snak med flere faglærte ledige om jobmulighederne hos Blaaholm.

I Blaaholm prioriterer vi tid og ressourcer for at hjælpe de unge studerende til valg af karriere. Vi deltager også aktivt for at hjælpe ledige ind på arbejdsmarkedet igen. Blaaholm vil fremadrettet til enhver tid deltage i events, der kan bidrage til at sikre den fremtidige arbejdsstyrke.