Håndtering af fødevarekasser

Opgaven

Nordjysk Rengøring havde brug for en robot, der kan stable fødevarekasser på en palle, når de kommer ud af kasse-vaskeren.
”Vi valgte at investere i en robot, fordi den er driftssikker og meget effektiv. Det er nyt inden for rengøringsbranchen at have robotter, men vi er meget tilfredse med den. Robotten kører som den skal.”

Processen

ScanRobot udviklede en robot, der griber 4 kasser ad gangen, vender dem og stabler dem på europaller. Robotten anvendes ligeledes til at gribe pallerne fra et pallemagasin og placere dem på en rullebane. Der er lagt stor vægt på simpel betjening af anlægget, fordi det primært betjenes af mange forskellige østeuropæiske medarbejdere, som kan klare opgaven uden væsentlig oplæring.
”Samarbejdet med ScanRobot har været super godt lige fra start til slut. Der var selvfølgelig lidt småjusteringer i starten, men vi har fået den hjælp, vi havde brug for.”
”Vi har fået en meget driftssikker robot og efterfølgende service er også fin – de er meget hjælpsomme og kommer med det samme, når der har været problemer.”


Hent casestorien som PDF >>

Fakta Boks

Citater: Edwin Apel, Afdelingsleder
Nordjysk Rengøring A/S
Siden firmaets nuværende administrerende direktør Kim Andersen etablerede Nordjysk Rengøring A/S i 2000, har fokus været rettet mod rengøring hos fødevareproducerende virksomheder. Allerede efter 3 år var firmaet vokset til 45 medarbejdere, der klarer rengøringsopgaverne for et voksende antal virksomheder.
”Samarbejdet med ScanRobot har været super godt lige fra start til slut. Vi har fået en meget driftssikker robot og efterfølgende service er også fin”