Hvis noget går galt, hvad sker der så?

Opgaven

Muehlhan A/S, der overfladebehandler tårne til vindmøller, ønskede konventionelle hybrid rullebukke, der kan håndtere emner på op til 250 tons. Vi blev udfordret på grund af begrænset plads, hvorfor der skulle findes nye løsninger. Holdbarhed og driftsstabilitet var endvidere væsentlige krav. Muehlhan ønskede 8 sæt rullebukke, der blev leveret af to omgange.

 

”Blaaholm blev valgt som leverandør på baggrund af erfaringer fra tidligere projekter, hvor der blev leveret produkter af høj kvalitet med stor robusthed.” Udtaler Lasse Møller fra Muehlhan

Processen

Lasse Møller fortæller om processen: ” Dialogen under udviklingsarbejdet var rigtig god og det var super godt med gennemgang af løsningsforslaget i 3D modeller.”

Løsningen

”Generelt var vi udfordret af meget trange pladsforhold og derfor skulle alt optimeres, hvilket er lykkedes. Der har været indkøringsproblemer, fordi der var fejl på den første leverance. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, men Blaaholm viste meget stor velvillighed til at få løst fejlene og de er meget kompetente. Efter fejlene er rettet har vi nogle meget driftssikre rullebukke, der fuldt ud lever op til vores forventninger.” Udtaler Lasse Møller.

Samarbejdet

”I hele forløbet har Blaaholm vist samarbejdsvilje og evne. Også da der blev konstateret fejl. Så stor ros til Blaaholm. Alt har været løsningsorienteret. Alle aftaler bliver overholdt. Hvis der opstod noget uforudset, var de hurtige til at informere. Vi kan helt klart anbefale Blaaholm som leverandør.” slutter Lasse Møller.

Hent casestorien som PDF >>

Fakta BoksAfdelingsleder Lasse Møller

 

Muehlhan - Specialist inden for overfladebehandling af stål

Med et verdensomspændende netværk og stor erfaring tilbyder de overfladebehandling i værksted på skibsværfter eller mobilt - onshore eller offshore.

 

Kunder overalt i verden værdsætter deres erfaring, know-how og tekniske kompetance. Egenskaber som sikrer den højeste produktkvalitet, effektivitet og minimal miljøbelastning uanset hvilket job de udfører.

 

Muehlhan er repræsenteret med afdelinger i mange lande verden over. I Europa har de aktiviteter i 15 lande. I Asien arbejder de i Qatar, Abu Dhabi og Singapore.

 

Derudover findes de i USA og Canada.