Miljø / Green Network

Blaaholm A/S er partnervirksomhed hos Green Network, hvilket betyder at virksomheden kontinuerligt ønsker at udvikle sin indsats indenfor CSR/bæredygtighed ved at dele og tilgå viden med en masse andre organisationer.

 

Partnerskabet betyder at Blaaholm A/S har en tredjepart, der står klar med kritisk sparring og input til deres nuværende aktiviteter, og kontinuerligt har en dialog med Green Network omkring deres indsats– bl.a. med mulighed for en årlig vurdering af kapaciteten til at arbejde med nedenstående områder.

 

ETHICS

Virksomhedens robusthed og fleksibilitet ift. at kunne tilpasse sig ændringer i samfundet, lovgivning og forventninger, rettidigt og hensigtsmæssigt.

 

ECONOMY

Virksomhedens kapacitet til at skabe en bedre indtjening via reduktion af spild, effektivisering og mere bevidst ressource- og energianvendelse – herunder ressourcedeling.

 

ENVIRONMENT

Virksomhedens kapacitet til at forstå, hvorledes de resurser, affald, spild mv., der kræves for at levere deres produkt/ydelse, påvirker eksistensberettigelsen for virksomheden.

 

EMPLOYMENT

Virksomhedens kapacitet og adfærd til at skabe en god arbejdsplads, som tiltrækker, fastholder og udvikler medarbejdere, samt bidrager positivt til et velfungerende lokalsamfund, hvor virksomheden har aktiviteter 

Vores miljøpolitik er:

  • Minimere energiforbruget i forbindelse med varme og el.

  • Sikre en miljørigtig håndtering af affald.

  • Sikre medarbejderne imod sundhedsskadelige stoffer i vores forbrugsvare.

  • Anvende miljøbevidste underleverandører til vores svejsning og overfladebehandling.

  • Minimere unødvendigt spild i forbindelse med vores produktion (svejsetilsatsmaterialer o.lign.).

  • Arbejde målrettet med vores miljøredegørelse samt vores deltagelse i Green Network.

  • Overholde gældende lovgivning vedr. miljø og arbejdsmiljø.

 

Se Blaaholms Miljøredegørelse 2018