Maskiningeniør

 

Stillingen er BESAT

09/05/2018​​

Er du maskiningeniør og faglig stærk på beregninger?

Vi skal være flere til at løse vores mange spændende opgaver. Vi har et stærkt team inden for konstruktion, men vi søger en dygtig maskiningeniør, der kan styrke vores team inden for beregning, og som kan indgå i teamet og bidrage med erfaring inden for mekaniske design, fremstilling og strukturel FEM-analyse.

Kort om jobbet

Din primære funktion bliver at udføre og dokumentere numeriske såvel som analytiske beregninger inden for det strukturelle område. Du kommer til at arbejde efter gældende normer og standarder samt med efterfølgende dokumentation af dine resultater.

 

Jobbet kræver at du er god til at sætte dig ind i nye, komplicerede problemstillinger, samt at du kan arbejde på flere forskellige projekter samtidig. Du vil have dine egne projekter men du skal i høj grad også kunne bidrage på andres projekter med beregningsopgaver og din viden om standarder.

 

Se hele jobopslaget som pdf >>

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til jobbet, inden du sender din ansøgning, så er du velkommen til at kontakte Technical Team Lead Søren Juhl Pedersen på tlf: +45 2261 3871  
 

Send din ansøgning

 

Er jobbet noget for dig, så send din ansøgning til Ekstern HR partner på sonja@stokholm.dk hurtigst muligt. Mrk. Ansøgningen ”Maskiningeniør”

 

Vi ansætter, når vi har den rette kandidat til jobbet og vi glæder os til at høre fra dig.