Måske venter der en stor gevinst

Som producent af vindmølle tårne, er I også under konstant pres for at optimere produktionen. Svejsning er en væsentlig del af arbejdsopgaverne og afhængig af jeres udgangspunkt, kan vi hjælpe med effektivisering.

 

Benytter I én tråd i hver dyse og 25 eller 100 kg spoler er det muligt at opnå store besparelser.

 

Fra 25 og 100 kg spoler til 1000 kg spoler

Det er muligt at opnå en række besparelser ved at gå fra 25 eller 100 kg spoler til 1000 kg spoler. En løsning der betyder, at spoleskift f.eks. går fra 1 gang pr 8 timers skift til hver 10. skift. Prøv denne beregningsmodel og se konsekvensen for jer.

 

1000 kg wire reel savings >>

BIGBAG savings >>

 

Halvering af svejsetid

I Tandem Twin-arc løsningen er der to tråde i den samme dyse på den forreste dysestamme og to tråde i den samme dyse på den bagerste dysestamme. Løsningen betyder at nedsmeltningen går fra 20 kg/h til 42 kg/h. Det betyder dermed at svejsetiden kan halveres og mulighed for at forbedre intermittensen.

 

Forudsætningen for at opnå en bedre intermittens, er, at de øvrige produktionsprocesser enten ikke er begrænsende eller de kan optimeres. Hvis produktionsprocesserne ikke er begrænsende, kan produktionshastigheden øges til det dobbelte. En investering der umiddelbart betyder lavere omkostninger og dermed øget indtjening.

 

Kontakt
Teknisk salgschef Jesper Aarup Hansen


Telefon
+45 4052 8546

Mail
jh@blaaholm.com