Vi har følt os hjemme i samarbejde med Blaaholm

Opgaven

Kazan Medical Instrument Plant (KMIZ) er en russisk virksomhed, der ligger i Kazan, ca. 800 km øst for Moskva. KMIZ ønskede at automatisere en proces, hvor små nåle, i meget store mængder, kommes i specielle kassetter med henblik på pakning i blisterpakninger. Den store udfordring var den ønskede hastighed kombineret med sikkerhed for det rigtige antal nåle i de enkelte kassetter. Nålene, der benyttes af tandlæger i forbindelse med rodbehandling, er i forskellige størrelser. Maskinen skulle derfor enkelt og hurtigt kunne omstilles til de forskellige nålestørrelser.
Blaaholm blev valgt som leverandør på grund af  den tekniske løsning og prisen.

Processen

Det har været en konstruktiv proces, hvor både kultur og sprogforskelle er blevet håndteret. Direktør Sergey Yankin udtaler: Vi havde en god dialog fra de første ideer til den færdige løsning”.

Løsning

Den endelige løsning blev en maskine, der ved hjælp af blandt andet Vision, kan håndtere kvalitetskontrol, tælling og fordeling i kassetter. Maskinen kan sortere emnerne i et meget højt tempo, helt op til 8 emner pr. sekund. Den nye maskine løser et meget ensidigt arbejde, der tidligere blev løst manuelt af op til 8 personer. Den nye maskine kan betjenes af én person, uden at det i samme grad bliver ensidigt.

”Blaaholm har meget præcist opfyldt vores krav til løsning. Vi har købt en meget avanceret moderne højteknologisk maskine,” udtaler Sergey Yankin.

Samarbejdet

Direktør Sergey Yankin udtaler: ”Det har været et venligt samarbejde med dygtige specialister. Vi har følt os hjemme i samarbejdet med Blaaholm. Der har været mindre problemer, men samlet er det et meget succesfuldt samarbejde. Vi vil anbefale Blaaholm, ikke mindst på grund af deres evner til at løse komplicerede opgaver”.


Hent casestorien som PDF >>

Fakta BoksDirektør Sergey Yankin

Kazan Medical Instruments Plant (KMIZ) er den største producent af medicinske instrumenter, både i Rusland og i Europa. Fabrikken producerer omkring fem tusind forskellige medicinske produkter indenfor næste alle områder. Virksomhedens produkter er velkendte i Rusland, USA, Tyskland, Israel, Grækenland, Egypten, Australien, Sverige, Japan og mange andre lande.

Stor produktionskapacitet og teknisk kompetence i Kazan Medical Instruments Plant, muliggør fremstilling af produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. En af de store prioriteter er udvikling af medicinsk instrumenter til en konkurrence dygtige priser i en høj kvalitet.