Genkøb af rullebukke og fit-up systemer efter tidligere gode erfaringer

2 sæt fit-up systemer og 2 sæt rullebukke har forladt produktionen hos Blaaholm A/S og er blevet leveret til FrancEole i Frankrig.

Vores gamle Blaaholm udstyr er stærkt og pålideligt

Der var en gentaget ordre her i 2018, da FrancEole har modtaget næsten samme løsning tilbage i 2014. Vi har spurgt Anthony Deschamps om de 100 tons fit-up system til produktionlinje og 100 tons konventionelle rullebukke til brug på svejselinjer i deres tårnproduktion.

 

"Vi har valgt Blaaholm som vores leverandør baseret på vores tidligere erfaringer" fortæller Anthony. "For 4 år siden bestilte vi rullebukke fra Blaaholm, og vi er meget tilfredse med den løsning, de har leveret. Nu var det tid til at købe nyt udstyr og uden tvivl kontaktede vi Blaaholm. Det gamle udstyr har været meget stærkt og pålideligt. Vi har ikke oplevet nogle store problemer med udstyret, kun små vedligeholdelsesopgaver, som f.eks. udskiftning af sugemundstykke.

 

"Vi har haft dialog med Blaaholm om nem adgang til hydraulikgruppen på rullebukkene, og vi har løst det ved at tilføje løfteøjer, så dækslet kan løftes af en kran."

Processen og samarbejdet

"Processen har været hurtig og effektiv. Alle processer gik godt fra ordrefase til installation. Det tog kun 4 måneder, indtil vi kunne modtage rullebukke og fit-up systemer. Installationen var også meget hurtig. Det var plug and play."

 

"Samarbejdet med Blaaholm er meget professionelt, de lytter og opfylder vores behov, men de fortæller også om nye mulige løsninger til optimering af vores arbejde. Jeg vil anbefale Blaaholm uden tvivl, og vi vil forsætte med at arbejde med Blaaholm om fremtidige projekter" fortæller Anthony.

 

Hent casestorien som PDF >>

 

Fakta Boks

 

 

Anthony Deschamps, Ansvarlig for vedligehold i FrancEole

 

 

FrancEole en fransk tårnproducent med base i Bourgogne, Frankrig.

 

Med to driftsfaciliteter tilbyder FrancEole i dag en kapacitet på 600 sektioner om året.

 

220 kvalificerede medarbejder er fuldt dedikeret til tårnproduktionen.

 

De store vindmølleproducenter har stor tillid til at FrancEole leverer kvalitets tårne til tiden på deres projekter.