Åben og ærlig dialog, hvor de indgåede aftaler blev overholdt

Opgaven

Thomas Aagaard Thomsen, Fanø Kran-Service A/S fortæller om opgaven: ”En af vores kunder efterspurgte en løsning, til påspoling af kranwirer. Løsningen skulle være enkel, kontrollabel og fremfor alt sikker at arbejde med. På den baggrund havde vi udviklet en prototype, men vi ønskede et nyt design og nogle funktionsmæssige forbedringer. Vores største udfordring var tiden, da vi skulle levere den færdige løsning 14 dage senere.”


Samtidig med at prototypen skulle redesignes, klargøres til produktion og produceres i fem eksemplarer, skulle den nødvendige dokumentation til patentansøgning gøres færdigt.

Processen

Om processen udtaler Thomas Aagaard Thomsen: ”Blaaholm kom over til os, hvor vi gennemgik den første prototype, som vi havde lavet og testet på vores værksted. Vi var klar over, at processen skulle komprimeres meget på grund af den snarlige levering. Få dage efter første møde modtog vi første layout fra Blaaholm, som ramte meget tæt på det vi ønskede.”


Med henblik på at sikre en hurtig gennemførelse af opgaven, blev det aftalt, at arbejde med åben kalkulation. Blaaholm fremsendte regelmæssigt status.

Løsning

Den stramme tidsplan blev overholdt. Alle emnerne i løsningen blev optimeret for produktion og tolerancerne blev fastlagt. Endvidere blev der i  konstruktionen taget højde for, at underleverandørerne hurtigt skulle i gang med at producere for Fanø Kran-service.


Der blev samtidigt udarbejdet tegningsmateriale og dokumentation til patentansøgningen.


”Der har været lidt efterjusteringer af nogle tolerancer og optimeringer af designet, men vi har fået en rigtig god løsning,” udtaler Thomas Aagaard Thomsen.

Samarbejdet

”Vi havde en åben og ærlig dialog, hvor de indgåede aftaler blev overholdt. Blaaholm kunne løfte hele udviklingsopgaven, så vi kunne holde fokus på vores kerneforretning,” udtaler Thomas Aagaard Thomsen og fortsætter: ”Vi vil gerne anbefale Blaaholm A/S som samarbejdspartner – de er meget fleksible.”


Hent casestorien som PDF >>

Fakta BoksTechnical Project Manager Thomas Aagaard Thomsen, Fanø Kran-Service 

Fanø Kran-Service A/S er en dansk virksomhed, der leverer service og vedligeholdelses løsninger til kraner og andet teknisk udstyr indenfor olie/gas offshore, skibe og vindkraft onshore og offshore.

Virksomheden blev etableret i 1995 af  Bjørn Gudmundsen. Siden da har virksomheden udviklet sig til at blive en foretrukken leverandør af kranservice for operatørerne i den danske del af Nordsøen såvel som i udlandet samt for adskillige aktører inden for vindindustrien.