Fabrikation

Har du emner eller maskiner du ønsker fremstillet ud fra dine tegninger, står vores fabrikation og montageafdeling klar. Vi har et effektivt setup, som i forvejen håndterer de projekter der udføres som turnkey leverancer i Blaaholm. Vi har produktionsfaciliteter til både større og mindre projekter i sort stål og aluminium.

 

Høje krav til sporbarhed og svejsning er en naturlig del af vores hverdag, og vi er naturligvis certificeret iht. EN1090-2 exc3 og 3834-2,3 og 4.

 

For alle vores ydelser gælder at der er fokus på aftalte kvalitet og leveringstid. Der er konstant fokus på en konkurrencedygtig pris, der altid skal stå i forhold til den aftalte kvalitet.

 

 

Vi kan tilbyde følgende ydelser/arbejdsprocesser:

 

Indkøb af materialer

Som en del af den samlede pakke kan vi håndtere indkøb af de nødvendige materialer og underleverancer fra produktion til montage. Vores indkøbsfunktion har vi fokus på kvalitet, leveringstid og pris.

Svejseværksted, større stålkonstruktioner

Vores produktionsareal er med fuld krandækning og er fleksibelt, så vi kan producere effektivt. Vi arbejder på flere skift, og kan derfor typisk tilbyde korte leveringstider.  Vi producerer store som små stålkonstruktioner med meget høje dokumentationskrav.

Svejseværksted, tyndplade og maskinrammer

Vi har, særskilt, et svejseværksted hvor opsvejsning af maskiner i tyndplade foregår. Her leveres maskinrammer og ståldele med meget høj finish og præcision.

 

Aluminiumsværksted

I vores aluminiumsværksted har vi de mest moderne maskiner på markedet. Vore kompetencer indenfor dette område er store og vi leverer konstruktioner af høj kvalitet.

 

Overfladebehandling

Vi samarbejder med nogle af de bedste firmaer til overfladebehandling og har arbejdsrutiner, der sikrer en høj kvalitet og hurtig levering.

 

Montage

Montagehallen er med fuld krandækning. Meget dygtige og erfarne medarbejdere udfører montagen hurtigt og sikkert med fokus på kvalitet.

 

Kontakt

Mikael Schade 
Produktionschef
+45 2262 8367
ms@blaaholm.com