Stor teknisk viden

Opgaven

”Vindmarkedet i Brasilien er i vedvarende vækst, hvilket betyder stor efterspørgsel på vindmølletårne”, fortæller Pedro Cunha fra Engebasa og fortsætter: ”Vores nuværende kapacitet for produktion af vindmølletårne er fuldt udnyttet. For at efterkomme efterspørgslen fra vores kunder, ønsker vi at øge kapaciteten ved at bygge endnu en fabrik.”

”Vi har produceret tårne siden 2008, hvor vi har benyttet Lincoln svejseudstyr. Kvaliteten med Lincoln udstyr har vi været meget tilfredse med. Derfor ønskede vi en leverandør, som kunne levere en samlet  svejseautomationsløsning, der også benytter Lincoln udstyr.”

”Vi valgte at kontakte Blaaholm A/S, da de er anerkendt for at levere løsninger af høj kvalitet” udtaler Pedro Cunha.  

Processen

På baggrund af  Engebasas ønsker til den nye produktionslinje, udarbejdede vi et løsningsforslag med stor fokus på kvalitet og produktionssikkerhed. Vores forslag blev godt modtaget, hvorfor vi rejste til Brasilien for at forhandle aftalen på plads. Pedro Cunha: ”Blaaholm A/S viste via deres tilbudsmateriale stor teknisk viden og dialogen i Brasilien understregede deres indsigt og erfaring.”

Løsningen

Den samlede ordre er på mere end euro 1,1 mio. ”Dialogen med Blaaholm betyder at vi får en produktionslinje, som indeholder alle vores ønsker. Vi glæder os til at få linjen installeret i løbet af efteråret 2013.” Udtaler Pedro Gunha.

Samarbejdet

Vi har oplevet et meget respektfuldt samarbejde og ser frem til at aflevere en effektiv produktionslinje, hvor der er fokus på kvalitet og driftsikkerhed.
Pedro Gunha: ”Vi håber og tror at det gode samarbejde fortsætter når produktionslinjen installeres i Brasilien og fremover.”

”Blaaholm A/S er en kompetent samarbejdspartner som vi klart kan anbefale”.


Hent casestorien som PDF >>

Fakta BoksPedro Cunha

ENGEBASA blev grundlagt i 1971 med henblik på at deltage i den industrielle udvikling i Brasilien, indenfor fremstilling, vedligeholdelse og reparation af udstyr til: Minedrift, metallurgi, kemiske og gødningsindustrien.

I 2008 ændrer markedet sig og ENGEBASA fokuserer på det nye marked for tårne til vindmøller. ENGEBASA er den første virksomhed, der etablerer en fabrik til produktion af vindmølletårne i Brasilien.

Ved etableringen i 2008 blev der investeret i nyeste generation produktionsudstyr og der ansættes teknisk specialiserede  medarbejdere.

Fabriksareal: 25.200 m2

Engebasa har 260 medarbejdere..