Vi producerede fra første minut.


Opgaven

”Eiffage Metal ønskede dels at øge produktiviteten og dels øge produktionsdiameteren” fortæller produktionschef Angel V. Cotillas Soria og fortsætter. ”Vi var på jagt efter en leverandør med et højt vidensniveau, der kunne levere svejseautomation til produktion af tårne til en god pris og ikke mindst af en god kvalitet. Specielt var det vigtigt at vores særlige ønsker til svejsetårnet kunne imødekommes. 
Blaaholm blev valgt som samarbejdspartner på grund af tidligere gode erfaringer samt, at de kunne leve op til kravet om kvalitet og pris.”

Processen

Om processen udtaler Angel V. Cotillas Soria: ”Blaaholm var gode til at forstå vores ønsker og komme med konkrete løsninger. Samarbejdet har været konstruktivt og svarene på vores spørgsmål og ønsker er kommet meget hurtigt.”

Løsning

”Vi har fået to gode maskiner, med de funktioner vi ønskede. Kvaliteten er meget fin bl.a. er alle kabler fastgjorte, så der ikke opstår farlige situationer” siger Angel V. Cotillas Soria, ”SAT testen blev gennemført med et godt resultat og det er let at oplære medarbejderne til de nye maskiners flere funktioner. Maskinerne har været i drift fra første minut uden nogen problemer”.

Samarbejdet

”Vi har haft et godt samarbejde. Vi vil rigtig gerne anbefale Blaaholm som samarbejdspartner. De har leveret en rigtig god løsning til den rigtige pris, og der har været kontrol over processen fra start til den endelige installation,” slutter Angel V. Cotillas Soria.

Hent casestorien som PDF >>

Fakta BoksProduktions manager Angel V. Cotillas Soria

Eiffage Métal – en del af Eiffage Group – er en industriel designvirksomhed og komplet leverandør, der har længe været førende i nøglefærdige metalkonstruktioner. Virksomheden er kendt for sin evne til at skabe fremragende strukturer, der konstant rykker de teknologiske grænser.


Eiffage Métal bidrager til udviklingen af vedvarende energi gennem sin produktion af stålmaster til vindmøller på land.


Gennem sit køb af Smulders-gruppen har virksomheden suppleret sin on-shore ekspertise med off-shore applikationer.

 

Med mere end 10 års erfaring har Smulders gruppen produceret flere end 950 stålfundamenter til havvindmøller og er blandt verdens førende på dette område. 

 

Sortimentet produkt udviklet af Eiffage Métal omfatter forskellige elementer af offshore platforme; høje transformerstationer og konstruktioner.