Palletere sandsække

Opgaven

Dansk Kvarts Industri ønskede en robot, der kunne palletere sandsække i forbindelse med en opsækkemaskine. Processen skulle være fuldautomatisk og med brug af et pallemagasin.
Løsningen blev en palleteringscelle, som tager sækkene og palleterer dem på en drevet rullebane. Projektet er forsynet med et lysgittter, der kan skelne mellem paller og personer, således at fyldte paller kan køre ud af cellen, men anlægget stopper, hvis en person går derind.
”Vi havde brug for et nyt palleteringssystem og valget faldt på en robotløsning frem for en laglægger, fordi robotløsningen tager mindre plads. Desuden er robotløsningen mere fleksibel end en laglægger.”

Løsning

”Driftssikkerheden er udmærket. Godt nok har systemet kørt lidt on and off, men det er ikke noget, man kan bebrejde ScanRobot. Der er flere faktorer, der spiller ind. Den efterfølgende service har også været fint, så alt i alt kører det hele, som jeg havde forestillet mig. Det fungerer helt fint.”

Processen

”Jeg har været fuldt tilfreds med ScanRobot under projektfasen og har absolut intet at klage over. Det er dygtige folk.”


Hent casestorien som PDF >>

Fakta Boks

 

Citater: Claus Hove Sørensen, Direktør
Dansk Kvarts Industri producerer sandmaterialer af enhver tænkelig art – lige fra filtersand til vandværker over byggematerialer, akvariesand og granitskærver til den private indkørsel, for bare at nævne nogle af produkterne. Virksomheden kan også håndtere de transport- og emballeringsløsninger, der passer til den enkelte kunde. Standardprodukterne leveres i 1-50 kilo foliesække, bigbags fra 250-2000 kilo samt i løs vægt, alt efter ønsker. Derudover tilbyder virksomheden alle tænkelige specialsorteringer.
”Jeg har været fuldt tilfreds med ScanRobot under projektfasen og har absolut intet at klage over. Det er dygtige folk.”