Ser løsninger frem for problemer

Opgaven

”Vi havde en montageopgave på Esbjerg Havn. Opgaven gik på at montere X-frames på allerede eksisterende betonfundament med nedstøbte fundaments bolte.” Udtaler Projekt Manager Bruno Brems og fortsætter: ”Vi valgte Blaaholm på baggrund af anbefalinger.”

Processen

Bruno Brems: ”Sammen med Blaaholm A/S lavede vi prøvemontage, som gik over al forventning. Da den endelige montage skulle foretages, viste det sig, at emnerne ikke passede efter fundamentet eller omvendt. Blaaholms medarbejder gik til opgaven med frisk mod. De kom med konstruktive forslag og sammen fandt vi en løsning til slutkundens fulde tilfredshed.”

Samarbejdet

”Blaaholms medarbejder er pragmatiske og ser løsninger mere end problemer -  det gælder både montører og leder. Blaaholm påtager sig gerne opgaver som ligger uden for det aftalte, og afregner stadig til en fornuftig pris.” siger Bruno Brems. ”Blaaholm overholder alle indgåede aftaler og forsøger at levere til aftalt tid, selvom der opstår uforudsete hændelser.”

”Jeg vil helt sikkert anbefale Blaaholm” – slutter Bruno Brems.


Hent casestorien som PDF >>

Fakta BoksBruno Brems

AH Industries er kendt verden over for præcisionsprodukter til industrier som vindmøllebranchen, cement- og mineralindustrien, offshore-, marine- og maskinindustrien. Vi står solidt plantet på to stærke ben: Wind Solutions og Industrial Solutions.

AH Bolte A/S blev stiftet i 1987 af Arne Hougård med henblik på køb og videresalg af boltevarer og flanger. I slutningen af 1994 påbegyndte vi egenproduktionen af flanger specielt til vindmølleindustrien. På dette tidspunkt beskæftigede virksomheden ca. 10 medarbejdere. Siden er virksomheden vokset til i dag omkring 400 medarbejdere