Politik om beskyttelse af personlige oplysninger og cookiepolitik

Når du besøger vores websteder, opretter ordrer, eller tilmelder dig vores nyhedsbreve, anerkender du, at du har læst og forstået denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger og den indsamling og opbevaring af oplysninger og håndteringsproces, som er beskrevet heri.
 

Oversigt

Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver detaljeret vores politik og procedurer i forhold til indhentning, brug og videregivelse af dine personoplysninger. Det kræver tillid fra din side at udlevere oplysninger. Vi tager denne tillid meget alvorligt og prioriterer at sikre beskyttelsen og fortroligheden af de personoplysninger, som du giver os, når du besøger vores website, køber vores produkter eller ydelser.

Denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger blev opdateret d. 10. maj 2018 og indeholder følgende emner:

1. Beskyttelse af personoplysninger
2. Indsamling af dine personoplysninger
3. Sådan bruger vi dine personoplysninger
4. Hvem deler vi dine personoplysninger med?
5. Cookies og andre webbaserede teknologier
6. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?
7. Dine rettigheder
8. Sådan kontakter du os

 

1. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge databeskyttelsesloven og EU’s GDPR skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "senest opdateret" øverst i dokumentet. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked

 

2. Indsamling af dine personoplysninger

Vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. Det kan ske ved køb eller servicering af maskiner / anlæg, tilmelding til nyhedsbreve fra vores websites, ved kontakt på en konference, en messe eller telefonisk, eller når du på anden vis handler med os i andre sammenhænge eller ved brug af vores services. Her indsamles typisk oplysninger om firmanavn, firmaadresse, CVR nummer, leveringsadresse, faktureringsadresse, kontaktpersonens fornavn samt efternavn, tlf. nummer samt e-mail.

Vi modtager og gemmer alle de oplysninger, du angiver ved en ordre eller giver os på andre måder. Det gælder også oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person eller kontakte dig direkte (”personlige oplysninger”).

Personlige oplysninger omfatter oplysninger, som du giver os, som f.eks. dit for- og efternavn, dit telefonnummer, din adresse, din e-mailadresse, og dine faktureringsoplysninger (såsom faktureringsadresse). Adfærd som besøgte URL, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in tid samt geografiske data registreres også.

Du kan vælge ikke at give os personlige oplysninger, men generelt set er visse oplysninger nødvendige, for at vi kan levere en ordre til dig.

Vi kan også vælge at indhente andre oplysninger, såsom din IP-adresse, oplysninger, som identificerer din enhed, og browsinghistorik for websteder i det omfang, at oplysningerne omhandler dig.

 

3. Sådan bruger vi dine oplysninger:

Blaaholm A/S bruger oplysninger, som vi indsamler om dig, til følgende formål:

  • til at behandle en ordre
  • til at kunne servicere dig bedre ved enhver henvendelse
  • til registrering og administration af din firmakonto
  • til at kommunikere med dig generelt
  • til at svare på dine spørgsmål og kommentarer
  • til at meddele dig om produkter eller tjenester som potentielt kan have din interesse
  • til at bede om oplysninger fra dig fx i tilfredsundersøgelser
  • til at forbedre vores websites og markedsføringen fra os

Når du modtager et nyhedsbrev via din e-mail, vil du få mulighed for at fortælle os, at du ikke længere ønsker at modtage dem. Du kan afmelde disse markedsføringsmeddelelser - når som helst - ved at klikke på afmeldingslinket, som findes nederst i alle meddelelser, som du modtager fra os.

 

4. Hvem deler vi dine personoplysninger med?

Personoplysninger du har afgivet til os videregives ikke.

For at kunne give den bedst mulige oplevelse på Blaaholms websider fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form f.eks. til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

​​​​​Blaaholm A/S anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på websiderne.   

 

5. Cookies og andre webbaserede teknologier

Når du besøger blaaholm.com eller uk.blaaholm.com, modtager du automatisk en eller flere cookies. Vi bruger cookies til at indsamle statistik i forbindelse med visning af data fra websites, sociale medier m.v. til vores markedsføring. For det meste indsamler cookies anonyme data, men der kan også indsamles IP-adresser, som er personhenførbare data. Vi anvender analyseværktøjer fra Google Analytics til at udarbejde statistik over brugernes interaktion med sitet.

 

6. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi kan opbevare bestemte oplysninger, som er tilknyttet din firmakonto, i vores ERP system til bl.a.  statistikker. De tidsrum, som vi opbevarer dine oplysninger i, afhænger af formålet, som vi har indhentet dem til, og som vi bruger dem til.

Vi opbevarer ikke dine personlige oplysninger længere, end det er nødvendigt til vores erhvervsmæssige formål eller i henhold til juridiske krav til den til enhver tid gældende lov om behandling af personoplysninger i Danmark.


7. Dine rettigheder og valg i forbindelse med indhentning og brug af dine oplysninger

I overensstemmelse med gældende lovgivning kan du have følgende rettigheder med hensyn til dine personoplysninger:

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Blaaholm, skal du rette henvendelse til blaaholm@blaaholm.com.
  • Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.
  • Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i databeskyttelsesloven og EU’s Persondataforordning.
  • I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven og Persondataforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig.
  • Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
  • Du har endvidere ret til at blive slettet fra Blaaholm og ret til, at al historik om din adfærd slettes.
  • Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

 

8. Sådan kontakter du os

Hvis du har spørgsmål til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger, kan du kontakte os direkte på:

Blaaholm A/S
Limfjordsvej 13
6715 Esbjerg N
Tlf.: 75195427
E-mail: blaaholm@blaaholm.com