Nye og brugte robotter

Vores produkter kan opdeles i følgende specialer:

Kontakt

Simon Bak
Teknisk salgschef
+45 4031 4346
sb@blaaholm.com

Blaaholm A/S køber ScanRobot A/S

Det har længe været et ønske, at tilføre flere kompetencer indenfor robotautomation til Blaaholms nuværende maskinbygger kompetence. ScanRobot A/S, der med succes har leveret en lang række robotløsninger til bl.a. Statens Serum Institut, Velux, SP Moulding, Arla og Nobia indgår pr. 1. oktober i Blaaholm A/S. Læs mere her.

Vores løsninger er lige så mangeartede og forskellige som opgaverne, men alle lever op til kravene om effektiv drift, godt arbejdsmiljø og god økonomi. Med nogle af markedets bedste og mest konkurrencedygtige produktprogrammer, kombineret med vores kompetence inden for robotteknologi og kundeorienterede tilgang til opgaverne, bestræber vi os på at tilbyde de løsninger, der er mest rationelle. Løsninger der skaber merværdi for vore kunder.

Store og små løsninger

Vi fremstiller robotløsninger til både komplicerede og mere enkle arbejdsopgaver. Vi har mange års erfaringer med palleteringsløsninger. Har løst spændende opgaver, hvor det er vigtigt at få sammenhæng i rækken af processer. Udviklet specialmaskiner hvor den nyeste teknologi indgår, f.eks. Vision.

 

 

Forskellige brancher

Vi har løst opgaver til rigtig mange forskellige brancher. Bl.a. har vi leveret løsninger til FOOD og Pharma, hvor dybdegående kenskab til materialevalg, overflader samt skarpe rengøringskrav er i højsædet, under kombination med meget lave cyklustider. Ofte er der ekstremt høje krav vedr. nedetid, hvorfor det ofte er et krav, at anlægget kan opkobles styres/foretage fejlfinding via. internet samt en VPN forbindelse.   

Sådan arbejder vi

Ved Blaaholm er hyppig dialog med kunden nøgleordet for at sikre fuld kundetilfredshed. For at sikre den optimale kvalitet for projektudførelsen, anvender vi altid følgende model ved projektstart.
 

  • Besøg hos kunden, hvor opgaven analyseres og kortlægges
  • Blaaholm udarbejder 3D-Layout, samt tilbud der kan løse opgaven
  • Kunden godkender løsningsforslaget og projektet igangsættes
  • Gennem hele projektfasen bibeholdes tæt dialog med kunden
  • Test og godkendelse af projektet hos Blaaholm
  • Installation samt godkendelse hos kunden
  • Oplæring samt træning af personale i betjening af anlægget

Vi løser bl.a. opgaver for:

Se flere referencer og case stories her >>