Blaaholms historie

Blaaholm A/S – vores historie

Blaaholm Maskinteknik blev grundlagt i 2005 med henblik på at løse traditionelt smedearbejde samt mindre specialopgaver. Det første domicil blev etableret i Næsbjerg i 2006. Det samme år tiltrådte den første medarbejder.

Efterhånden som virksomheden voksede blev domicilet i Næsbjerg for lille. Med henblik på at udvikle virksomheden, komme tættere på kunderne og få mere plads, flyttede vi til vores nuværende adresse. Vi flyttede fra Næsbjerg til Esbjerg i løbet af januar 2010, hvor vi fik 2200m2 til rådighed.

I 2011 ændrede vi navn til Blaaholm A/S og en professionel bestyrelse blev etableret.

I 2014 byggede vi en produktionshal og en administrationsbygning. Endvidere købte vi AP Maskinteknik i Varde. I vores to afdelinger - Esbjerg og Varde - har vi næsten 6000 m2. I 2014 rundede vi også 50 fastansatte.

Blaaholm A/S i 2011

Siden vi startede er det traditionelle smedearbejde vokset, men langt fra i samme grad som forskellige specialløsninger. I dag udgør specialløsninger langt den største del af vores arbejdsopgaver. En udvikling vi er meget tilfredse med. De medarbejdere der har været med til at opbygge virksomheden, er stadig en del af virksomhedens dygtige medarbejderstab.

Det har været og er fortsat vores plan at vi skal vokse, men det skal være kontrolleret. Vi skal kun have dygtige medarbejdere og vi skal hele tiden være velkonsolideret. Vi skal være i stand til at sige nej tak til en ordre, hvis vi vurderer, at det er bedst for kunden eller Blaaholm A/S.

 

" Blaaholm A/S ønsker at vokse, men kun som en velkonsolideret virksomhed."